menu

“Certificering”

...

ISO 27001 en nen7510

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam volupta

Interforce ISO 27001-gecertificeerd,

+ Beveiligingsbeleid
+ Organisatie van informatiebeveiliging
+ Asset management
+ Beveiliging van Human Resources

+ Fysieke beveiliging
+ Communicatie en operationeel management
+ Toegangscontrole
+ Regulatie

+ Informatie beveiligingsincident management
+ Business continuity management
+ Acquisitie van informatiesystemen, ontwikkeling en onderhoud

ISO 27001

De cloud wordt gebruikt voor steeds belangrijkere data en door steeds serieuzere partijen. Deze bedrijven en overheidsinstellingen hebben een duidelijke behoefte aan bepaalde normen zodat ze voor hun klanten of burgers een minimum service level kunnen garanderen. Op basis van deze behoefte hebben wij succesvol een audit traject voor de ISO 27001 (IT security management) doorlopen.

Wat is ISO 27001?

De ISO 27001 is de meest gebruikte security management certificering buiten de Verenigde Staten. De certificering bestaat uit 133 controles en geldt voor de inrichting van het gehele Informatie Beveiligings Management Systeem.

Interforce nen 7510-gecertificeerd

+ Hoogste standaard voor beveiliging van informatie.
+ Handvaten voor datamanagement.
+ Vertrouwen creëren en waarborgen omtrent de informatiebeveiliging.
+ Conformiteit aan de wet- en regelgeving.
+ Conformering aan ISO 27001.

+ Kennis over beveiligingsrisico’s en risicomanagement.
+ Voldoen aan de wettelijke bepalingen voor patiëntgegevens.
+ Controleerbare informatiebeveiligingsmaatregelen.
+ Informatiebeveiliging volgens de wettelijke eisen rond het Elektronisch Patiënten Dossier.

Interforce voldoet met haar ISO 27001 certificering en het NEN 7510-certificering aan de hoogste standaarden als het gaat om de beveiliging van informatie omtrent medische gegevens.

De norm NEN 7510 gaat over informatiebeveiliging; het waarborgen van de beschikbaarheid, integratie en vertrouwelijkheid van alle informatie. Naast het borgen van deze kwaliteitscriteria vereist deze norm ook dat de informatiebeveiligingsmaatregelen op controleerbare wijze zijn ingericht voordat kan worden gesproken over adequate informatiebeveiliging.commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

Interforce heeft haar processen voor de managed hosting dienstverlening mede ingericht aan de hand van de norm. Middels de NEN norm voor informatiebeveiliging stelt Interforce haar klanten in staat de volledige keten van beschikbaarheid, integratie en vertrouwelijkheid eenvoudig te borgen.

Met deze beide certificeringen voldoen we aan de hoogste standaarden als het gaat om informatiebeveiliging om zijn commitment met de zorgsector te onderstrepen. Ons huidige NEN 7510 certificaat is uitgegeven op 4 maart 2019.

Neem voor ondersteuning bij het implementeren van de NEN norm binnen uw organisatie contact met ons op.