menu

“Interforce, Cloud Networking”

...

BEDRǸFSNETWERK

WIFI NETWERK

INTERNET VERBINDING

CLOUD MANAGED NETWORKING

Bij Interforce begrijpen we dat de IT infrastructuur het fundament is van je complete automatiseringsorganisatie en dat zonder een stevig fundament het geheel als een kaartenhuis in elkaar zakt. Daarom besteden we veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied.

Dataverkeer blijft exponentieel groeien, net als de complexiteit van opslag, netwerken en computersystemen. Anno nu leven we in een always online tijdperk, waarbij internet een van de belangrijkste aders is van het bedrijfsleven. Offline is geen optie meer, vandaar dat maximale uptime door middel van redundantie erg belangrijk is.

NETWERKFLEXIBILITEIT

Onze managed oplossingen voor cloud networking helpen je om deze uitdagingen het hoofd te bieden en tegelijk kosten te verlagen. Door middel van het inzetten van enterprise apparatuur in combinatie met redundante netwerk en internetoplossingen creëren we een betrouwbare fundering voor je bedrijf, waarmee je snel en veilig kunt verbinden met online applicaties en oplossingen.

Door deze cloud networking optimalisatie beschik je over een goede fundering voor alle Interforce (en derde partij) cloud oplossingen.

VRAAG BROCHURE AAN

MANAGED NETWORK

Onze managed oplossing bewaakt en beheerd je netwerk devices, zodat de uptime en veiligheid continue in de gaten gehouden wordt.

De apparatuur is altijd up to date met de laatste firmware updates en security patches. Bij mogelijke incidenten krijgen wij signaleringen binnen waaruit automatisch een support case gemaakt kan worden bij onze servicedesk networking. Heb je zelf een vraag of een wijzigingsverzoek, dan staat onze servicedesk networking ook voor je klaar, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

ONZE AANPAK/

betrouwbaar en functioneel

Een betrouwbaar functioneel en technisch ontwerp valt of staat bij een goede inventarisatie. Op basis van onze uitgebreide inventarisatie, indien nodig op locatie, stellen wij vast welke producten het beste passen bij jouw situatie.

Op basis van een grondige capaciteitscalculatie doen wij voorspellingen over het toekomstige netwerk. De verwachte hoeveelheid gebruikers en verschillende devices speelt hierbij een grote rol.

NTERESSE GEWEKT?

NEEM CONTACT OP