menu

“Cloudservices, back-up,control,e-mail,drive ensecurity”

...

INTERFORCE LEVERT EEN CLOUD SERVICES,

maar wat houdt het in:

Wij bieden verschillende Cloud Services aan, waardoor jij en je medewerkers ontzorgt worden op allerlei gebieden. De Services die wij bieden zijn: Cloud Back-up, Cloud Control, Cloud E-mail, Cloud Security en Cloud Drive. Daarnaast zijn onze Cloud Services onderdeel van Cloud Werkplek.

CLOUD SERVICES

Het ontzorgen op elk IT-gebied

CLOUD/

back-up

Online back-up voor kritische bestanden en databases

CLOUD/

control

Actief monitoren en beheren van je volledige IT-omgeving

CLOUD/

e-mail

Altijd en overal toegang tot je e-mail en digitale agenda

CLOUD/

security

Een slim pakket dat optimale veiligheid garandeert

CLOUD/

drive

De beste manier voor snelle en veilige bestandsdeling

CLOUDBACK-UP

Online back-up voor kritische bestanden en databases Onze dienst Cloud Back-up maakt back-ups van virtuele machines, databases en e-mail servers. De informatie wordt veilig opgeslagen op onze lokale servers of online opslag in ons datacentrum, op Nederlands grondgebied.

Cloud Back-up is beschikbaar voor:

+ VMware ESX en ESXi, met vCenter, VdDK & CBT support
+ VMware Server / Workstation / Fusion / Player
+ Microsoft Hyper-V
+ MS Exchange DAG bij zowel de database als mailbox niveau
+ MS Exchange Server op database-niveau
+ MS Exchange Server op mailbox niveau
+ MS SQL Server
+ Oracle Database
+ MySQL
+ Microsoft Outlook / Outlook Express
+ Windows System back-up en herstel
+ Windows System State back-up en herstel
+ Windows Bare Metal

Veeam Cloud Connect
Wij adviseren Veeam Cloud Connect. Met Veeam worden back-ups via een veilige SSL-verbinding naar ons datacenter gekopieerd. Veeam Cloud Connect werkt via het meest gangbare (maar wel versleutelde) internetprotocol. Hierdoor zijn ingewikkelde VPN-constructies niet meer nodig. En wil je back-ups restoren of terugzetten naar je eigen infrastructuur? Dat kan op ieder moment.

Groot voordeel is dat Veeam zonder agents werkt. Zowel bij back-ups als bij recovery. Toch biedt het alle functies waarvoor de klassieke back-up tools agents nodig hebben. Denk daarbij aan granulaire recovery, indexering van Windows en Linux guest bestandssystemen of application-aware back-up en recovery. Ook bevat Veeam een ingebouwde WAN-acceleratie die ideaal is voor bijvoorbeeld global caching, compressie van het verkeer en fingerprinting van data met variabele lengte. Wil je je data gerepliceerd? Of replicatie van back-ups naar een off-site locatie? Veeam weet precies welke datablokken er al zijn. En dat scheelt weer in de data die via je WAN-connectie moet worden verstuurd.

Daarnaast werkt Veeam met image-based back-ups die een snelle en volledige recovery mogelijk maken. Ook kun je dankzij File-Level Recovery individuele bestanden terughalen. Veeam haalt gastbestanden rechtstreeks op uit gecomprimeerde en gedupliceerde image-based back-ups, zonder dat de hele VM moet worden teruggezet. Tenslotte bevat Veeam ook een Explorer, waarmee individuele items uit verschillende applicaties rechtstreeks kunnen worden gerestored. Bijvoorbeeld MS Exchange, MS Active Directory, MS SQL Server en MS Sharepoint.

 

Functies voor back-up en restore:

+ Continuous Data Protection
+ Flexibele back-up schema
+ Multi-threading
+ In-File Delta
+ Door de gebruiker configureerbare compressie
+ Wachtwoordbeveiliging
+ 256-bit encryptie
+ 256-bit SSL-transmissie
+ Eén keer herstellen meerdere versies
+ Het verwijderen van server-side back-up data van client
+ Flexibele retentiebeleid
+ Meerdere back-up sets
+ Back-up herinnering tijdens systeem uitloggen
+ Offline herinnering
+ Geavanceerde back-up filter
+ Back-up lokaal
+ Open file back-up
+ Seed-load hulpprogramma
+ Command-line tool

CLOUD CONTROL

Actief monitoren en beheren van je volledige
IT-omgeving
De server van de organisatie dient non-stop operationeel en betrouwbaar te zijn. Een slecht functionerend systeem verstoort niet alleen de dagelijkse werkprocessen, het brengt ook de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten in gevaar. Om operationele beschikbaarheid, betrouwbaarheid en vitaliteit van je server te optimaliseren, bieden wij de monitoring dienst Cloud Control.

Met één centraal dashboard behouden jij én onze helpdeskmedewerkers het overzicht op al je IT-activiteiten. En kunnen wij je te hulp schieten als dat nodig is. Bijvoorbeeld door componenten te herstarten, updates vrij te geven, virusscanners aan te sturen of back-ups te managen. Zo kan tijdig worden ingegrepen als de situatie daarom vraagt.
En dit allemaal voordat medewerkers het
probleem opmerken of klanten er last
van hebben.

Kenmerken

+ Bewaking van je IT-omgeving
+ 24 uur per dag en 365 dagen per jaar
+ Voorkomen van mogelijke problemen
+ Tijdig signaleren van problemen indien deze zich toch voordoen, zodat gebruikers hinder geminimaliseerd wordt.
+ Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Componenten

+ Hardware en netwerk componenten
+ Uptime- en beschikbaarheid services
+ Performance en grenswaarden hardware gebruik
+ Externe factoren zoals warmte ontwikkeling en koeling
+ Bandbreedte en samenstelling IP-verkeer
+ Waardes en uptime connectiviteit
+ Software updates
+ Anti virus

CLOUDE-MAIL

Voor Cloud E-mail maken wij gebruik van hosted exchange Werk je thuis, onderweg of op kantoor? En wil je e-mail en digitale agenda altijd bij de hand hebben? Onze online dienst Cloud E-mail biedt je deze mogelijkheid.

Met Cloud E-mail heb je altijd en overal toegang tot e-mailberichten, agenda, contactpersonen en taken van je Microsoft Outlook-account. Met als groot voordeel dat inbox en agenda op ieder device
gesynchroniseerd kunnen worden.
Zo heb je dus altijd de beschikking
over de meest actuele informatie.

Voordelen Cloud E-mail

+ Overal en 24/7 toegang
+ Device onafhankelijk
+ Synchronisatie op ieder device
+ E-mail en agenda delen met collega’s
+ Razendsnelle verbinding via datacenter
+ Volledige toegang via Outlook Webservice
+ Schaalbare opslagcapaciteit mailboxen
+ Geen dure hardware investering meer nodig
+ Interforce beheert de ICT-omgeving
+ Direct starten, wanneer je maar wilt
+ Vast budget per gebruiker

CLOUD SECURITY

Het slimme 3-1 module pakket dat veiligheid garandeert Met Cloud Security garanderen wij veiligheid door een 3-1 pakket met virusscan-, webfilter-, en behaviour analyse module. De drie modules werken slim samen. Dit zorgt voor optimale veiligheid, wat een normale virusscan niet meer aan kan in deze tijd.

1. Virusscan

Met de virusscan word je gehele IT-omgeving gescand op virussen en andere ongewenste bestanden. Elk bestand dat je opent, kopieert of opslaat wordt automatisch gescand, zonder dat je het merkt.

2. Webfilter

Webfilter zorgt ervoor dat ongewenste extensies of websites, waar mogelijk virussen in zitten verwerkt, automatisch worden geblokkeerd. Websites met ongewenste reclame of pornografische inhoud, maar ook social media kunnen worden gefilterd met webfilter.

3. Behaviour analyse

Met de behaviour analyse module wordt het gehele systeem bewaakt en worden applicaties die zich vreemd gedragen gemonitord. Hierdoor zijn wij in staat om een groot aantal cryptolocker bedreigingen te signaleren en te blokkeren. Een cryptolocker encrypt je bestanden met als gevolg dat je er niet meer bij kunt. Hackers maken hier veelvoudig gebruik van en halen deze encryptie (hopelijk) pas weg als je een flink bedrag betaalt. kunnen worden gefilterd met webfi

CLOUD DRIVE

De beste manier voor snelle en veilige bestandsdeling Cloud Drive brengt vele voordelen als het gaat om bestanden opslaan en delen. De eenvoudige manier van bestandsdeling, synchronisatie en mobiel werken is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsproces. Met Cloud Drive profiteer je van vele en vooral unieke voordelen op het gebied van bestandsdeling om je bedrijfsproces tot een hoger niveau te brengen.

Volledige integratie

Volledige integratie Cloud Drive is volledig te integreren in het systeem en de pc’s van alle werknemers binnen je bedrijf. In tegenstelling tot vele andere cloud aanbieders die een nieuwe map plaatsen in het systeem is Cloud Drive meteen geïntegreerd in de structuur. Je bestand wordt opgeslagen in de cloud en is meteen te gebruiken door collega’s.

Dit scheelt slepen, synchroniseren en het bijhouden van mappen. Daarnaast neemt Cloud Drive automatisch rechten over uit de Active Directory waardoor machtigingen voor bestanden blijven bestaan. Iedere werknemer krijgt mappen en bestanden te zien die voor hem of haar gewenst zijn.

Samenwerking en mobiliteit

Met Cloud Drive is samenwerking nog nooit zo efficiënt en eenvoudig geweest. Je kunt namelijk samenwerken in documenten met personen binnen en buiten je bedrijf zonder dat er talloze versies worden opgeslagen of informatie wordt overschreven.

Om het werken zo efficiënt mogelijk te maken kun je met Cloud Drive op mobiele apparaten documenten openen en weergeven. Makkelijk als je onderweg bent en snel even iets wilt opzoeken! Cloud Drive is beschikbaar voor iOS en Android.

De beste beveiliging

Voor het opslaan en delen van bestanden dient de veiligheid gewaarborgd te zijn. Cloud Drive biedt deze waarborging door middel van SSL, een beveiliging waarbij gegevens niet onderschept kunnen worden en AES, een encryptie voor de bestandsopslag.

Naast deze versleutelingen zit er in Cloud Drive een Anti Ransomware en antivirus scans zodat encryptievirussen en overige virussen geen toegang krijgen tot je bestanden. Voor de volledige veiligheid maakt Interforce back-ups van je bestanden zodat geen enkel document kwijtraakt bij enige vorm van bedreiging.

Snelste service

Wat biedt Cloud Drive wat anderen moeilijk of niet kunnen bieden? Een snelle en persoonlijke service van een lokaal bedrijf. Bij Interforce staan de medewerkers altijd voor je klaar. Indien je vragen of problemen hebt met Cloud Drive krijg je een persoonlijk contact toegewezen die jou helpt. Ook bieden we bij Interforce uitleg en training voor het werken met Cloud Drive.

Alle data beheren wij in ons eigen datacenter op Nederlands grondgebied. Dit biedt garantie en veiligheid voor je back-ups en je bestanden. De back-ups worden constant gemonitord door onze eigen medewerkers.

De voordelen van Cloud Drive
Cloud Drive biedt op basis van integratie, beveiliging en service vele voordelen in vergelijking met andere aanbieders. Naast eerder genoemde heeft Cloud Drive nog veel meer voordelen. Zo is het mogelijk om bestanden intern, maar ook extern te delen. Ook als diegene niet beschikt over Cloud Drive. De bestanden kun je beveiligd sturen via een link naar de ontvanger. De link is te openen met een code en de ontvanger kan de bestanden gebruiken.

Cloud Drive is in Outlook en Chrome te integreren. Zo kunnen bijvoorbeeld artikelen of e-mails met bijlagen snel opgeslagen en gedeeld worden in Cloud Drive. Cloud Drive is ook te gebruiken voor iOS en Android Media Backup. Van je foto’s, video’s, contacten en overige bestanden worden backups gemaakt zodat deze gegevens niet verloren gaan. De back-ups zijn eenvoudig weer terug te plaatsen op je telefoon.

Heb je een bestand verwijderd van Cloud Drive en heb je daar spijt van? Geen zorgen, Cloud Drive behoudt verwijderde bestanden 30 dagen in retentie. Zo kun je verwijderde bestanden weer terug zetten en weer gebruiken.

Functies als wissen op afstand en het blokkeren van mobiele apparaten stelt u in staat gegevensverlies of verspreiding te vermijden. Bij verlies van een telefoon of een gestolen laptop kunt u eenvoudig de informatie op het betreffende device wissen waardoor bedrijfsgevoelige informatie en bestanden niet openbaar gemaakt kunnen worden.