menu

“Duurzaam ondernemen, zowel binnen als buiten werktijd.”

...

DUURZAAM ONDERNEMEN,

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Interforce ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als integraal onderdeel van onze manier van werken. Net zoals we duurzaamheid belangrijk vinden. Zowel binnen als buiten ons kantoor proberen wij continu onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Werken bij Interforce doe je in een open werksfeer. We houden zo goed mogelijk rekening met de belangen, wensen en privésituatie van onze medewerkers. En bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld door te investeren in opleidingen. En door te kijken hoe we talent nog beter kunnen benutten. Hierdoor denken onze medewerkers altijd actief mee en voelen zij zich verbonden, betrokken en verantwoordelijk voor hun projecten. En dat zie je terug in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

Ook buiten ons kantoor zijn we op maatschappelijk gebied actief, met name in de eigen regio. We ondersteunen lokale maatschappelijke initiatieven en sponsoren verenigingen en diverse organisaties.

HOE WORDT HET UITGEVOERD?

Wist je dat ICT-apparatuur verantwoordelijk is voor maar liefst 8% van het jaarlijkse energieverbruik in Nederland? Daarom gaan we bij Interforce zo bewust mogelijk met energie en CO2-uitstoot om. Zowel op kantoor als in onze datacenters. Hoe we dat in de praktijk brengen?

VOLLEDIG IN CONTROLE/

alle technieken in eigen beheer

+ Onze medewerkers rijden waar mogelijk in hybride auto’s
+ Bewuste keuze voor energieleveranciers met een groene signatuur
+ Onze datacenters zijn zo efficiënt en duurzaam mogelijk ingericht
+ Door slimme toepassingen komt papierloos werken (voor ons en onze klanten) steeds dichterbij, wat resulteert in minder printers, papier en energiekosten.