menu

Een online platform van Microsoft Office 365

...

OFFICE 365

Office 365 is een online platform van Microsoft om veilig en effectief met elkaar samen te werken. Office 365 heeft verschillende modellen waarbij online samenwerken in de bekende Office applicaties centraal staat. Kennisdeling, productiviteit en flexibiliteit zijn kernwaarderen van Office 365. Office 365 bestaat uit de standaard office applicaties zoals Word, Excel en Outlook, maar ook uit krachtige moderne werkplek applicaties, zoals Teams, SharePoint of PowerApps.

Office 365 word als maandelijkse dienst in diverse varianten geleverd. Graag geven wij je een duidelijk advies welk model het beste aansluit bij de bedrijfsvoering. Office 365 is volledig te integreren binnen onze Cloud Werkplek, Cloud Workspace of verkrijgbaar als stand-alone oplossing.

CLOUDBACKUP-365

Microsoft hanteert een gedeelde verantwoordelijkheid voor Office 365. Microsoft neemt verantwoording voor de uptime van het platform, jij bent verantwoordelijk voor de bedrijfsdata. Met Cloud Backup-365 kan de 365-data worden geback-upt naar de Interforce datacentra. Hiermee heeft u de beste combinatie van de flexibiliteit van Microsoft en de betrouwbaarheid van Interforce.

Naast het bovenstaande heeft Office 365 nog veel meer online mogelijkheden. Interforce kan als ervaren Office 365 partner je organisatie verder helpen met een gericht consult.

Maak vrijblijvend een afspraak om de diepgaande mogelijkheden van een Office 365 integratie te bespreken met één van onze experts.

test blok 1