menu

Interforce, uw prestatie georiënteerde cloud partner

...

INTERFORCE IS DE CLOUD PARTNER

voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches

Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij uw ICT vraagstukken. De wereld van dataopslag en beschikbaarheid in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van úw bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk.

Wij bieden slimme geoptimaliseerde online diensten en de beste private cloud oplossingen. Met ons compleet pakket aan diensten zorgen we ervoor dat u niet afhankelijk bent van verschillende ICT-leveranciers.

Interforce verdiept zich in uw bedrijf en heeft oog voor details. Wij staan voor u klaar met de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

...

VISIE

Interforce gelooft in het volledig ontzorgen van onze klanten op IT-gebied. Hoe groot of klein het bedrijf of organisatie ook is, wij regelen de best passende IT-oplossingen. Zodat jij je volledig kunt concentreren op je core business en geen omkijken meer hebt naar IT-gerelateerde zaken. Wij zorgen ervoor dat je systemen altijd actueel, beschikbaar en veilig zijn.

Wij werken op onze eigen unieke manier, hardware en software veranderen namelijk snel. Zo snel, dat Interforce niet gelooft in de aanschaf vanserver-hardware. Of in een datacenter waar een organisatie zelf een eigen omgeving beheert. Wij geloven in het aanbieden van volledige clouddiensten. Geen afschrijvingen meer op verouderde hardware en geen zorgen over veiligheid. Maar wel altijd de kennis en ervaring van Interforce als betrouwbare serviceprovider.

Robert Kuijf en Mark Brand

TOEKOMST

Wij voorzien dat server- en desktopdiensten steeds meer tot het verleden zullen behoren. De toekomst ligt bij multiplatform- en cloud georiënteerde applicaties. Het grootste voordeel als klant? Flexibiliteit. Iedere werknemer kan vanaf elke locatie met elk device zijn werk doen. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding en een browser.

Onze diensten zijn al voorbereid op deze toekomst. Of je nu onze volledige werkplekdienst afneemt voor je medewerkers op kantoor. Of alleen de noodzakelijke mobiele applicaties voor mensen in de buitendienst. Interforce biedt de flexibiliteit om dit per dienst, medewerker of applicatie af te stemmen. Zo zijn onze klanten nu al voorbereid op de toekomst.

ONZE DATACENTERS

Wil je de interne automatisering van je bedrijf verbeteren en af van alle risico’s en losse kosten?

ONZE DATACENTERS

ONS KANTOOR

Interforce is gevestigd op een moderne locatie in Hazerswoude-Dorp. Centraal gelegen in de Randstad, goed bereikbaar en voorzien van een eigen parkeerplaats. Ook onze servicedesk en storingsdienst opereren vanuit hier.

SCHAALBAARHEID

Je bedrijf of organisatie kan snel veranderen. En daarmee ook de IT-behoefte. Wat nu ideaal is, kan over 3 maanden heel anders zijn, omdat de veranderingen in de branche razendsnel gaan. Of omdat het bedrijf harder groeit dan verwacht.

Bij Interforce werken we daarom niet met contracten over langere periodes. Al onze Cloud diensten zijn per maand schaalbaar. Zo groeit of krimpt de IT-behoefte gewoon met je mee.

KOSTENVERDELING/

altijd inzicht

Wij bieden lage instapkosten. En we werken met all-in maandbedragen. Zo heb je altijd inzicht en zekerheid over IT-uitgaven. Naar wens factureren wij per periode, medewerker of per device. Zo sluiten onze diensten zo goed mogelijk aan bij de financiële administratie van het bedrijf en weet je zeker dat de IT-kosten zo laag mogelijk, inzichtelijk en voorspelbaar zijn.

ADVISERING ALS PARTNER

Van klantrelatie naar gemeenschappelijk zakelijk succes

Interforce is dé cloud partner voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij je ICT-vraagstukken.

Onze zeer verantwoordelijke accountmanagers zijn betrokken vanaf het eerste contact, geven advies en brengen voortgang in de klantrelatie. Ons doel is een relatie aan te gaan voor een langer termijn waarbij onze klanten voorzien worden van professionele dienstverlening en procesverbetering.

Interforce is dé cloud partner voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij je ICT-vraagstukken.

Onze zeer verantwoordelijke accountmanagers zijn betrokken vanaf het eerste contact, geven advies en brengen voortgang in de klantrelatie. Ons doel is een relatie aan te gaan voor een langer termijn waarbij onze klanten voorzien worden van professionele dienstverlening en procesverbetering.

Interforce denkt met je bedrijf mee en bouwt graag naar een gezamenlijk succesvolle toekomst. Advisering als partner en niet als leverancier is waar wij voor staan. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Benieuwd naar wat onze accountmanagers voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

+ Wij verschaffen advies
+ Bieden technische ondersteuning
+ Denken pro actief mee in oplossingen
+ Geven persoonlijk advies
+ Werken aan relatiebeheer
+ Zijn een vast aanspreekpunt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Contactgegevens

sales@interforce.eu
0172 - 40 60 60

Verkoopvragen

Wil je contact opnemen met onze salesafdeling?